Het Juridisch Loket

Wat is het Juridisch Loket?

Het Juridisch Loket geeft gratis juridisch advies. Bijvoorbeeld over een arbeidsconflict, een familiekwestie, huur- en woonrecht, vreemdelingenzaken of problemen met producten of diensten.

Ook voor andere juridische kwesties over bijvoorbeeld strafzaken, burenkwesties, vergunningen en boetes, kunt u bij hen terecht.

Wanneer het Juridisch Loket u niet kan helpen verwijzen zij u door naar de juiste instanties. Denk bijvoorbeeld aan mediators, andere hulpverleners of de advocatuur. Hierbij kunt u vaak gebruik maken van gesubsidieerde rechtsbijstand.

Vragen of het maken van een afspraak

Op de website juridischloket.nl vindt u antwoorden op veel voorkomende vragen.

Stelt u liever telefonisch uw vraag? Dan kunt u op werkdagen van 9.00 uur tot 18.00 uur bellen met 0900 – 8020 (€ 0,25 p/m).

Bezoekt u graag een inloopspreekuur voor een antwoord op uw vraag? Loop dan binnen bij Werkplein de Kempen in het gemeentehuis aan de Markt 20 te Bladel.  Iedere maandagmiddag van 13:30 tot 16:30 uur heeft het Juridisch Loket hier inloopspreekuur.

Het Juridisch Loket is een stichting en wordt gefinancierd door de Raad voor Rechtsbijstand en het ministerie van Veiligheid en Justitie.