Nieuws

Hieronder vind u de nieuwsitems van ISD de Kempen en deelnemende gemeenten:

 • Einde collectieve zorgverzekering VGZ voor inwoners gemeente Oirschot

  (19-11-2018)

  De gemeente Oirschot heeft besloten de overeenkomst met VGZ per 1 januari 2019 te stoppen. Deelname aan de collectieve zorgverzekering bij 

  CZ blijft wel bestaan. Wilt u weten wat mogelijk voor u de consequenties zijn, klik hier.

 • Participatieregeling 18+

  (19-11-2018)

  Bent u 18 jaar of ouder en moet u rond komen van een minimuminkomen? Zorgt dit lage inkomen ervoor dat u wordt belemmerd in uw

  deelname aan sociale en maatschappelijke activiteiten? Dan heeft u mogelijk recht op een bijdrage vanuit de Participatieregeling 18+. Wilt u meer informatie hierover, klik hier.

 • Kwaliteit van de Wmo in uw gemeente

  (01-11-2018)

  De Wmo 2015 verplicht gemeenten om jaarlijks te meten hoe cliënten de kwaliteit ervaren van de maatschappelijke ondersteuning. Dit dient te gebeuren aan de hand van 10 verplichte vragen, welke dit jaar door de Kempengemeenten nog zijn aangevuld met een aantal extra vragen. Wilt u zien hoe de inwoners van uw gemeente de kwaliteit afgelopen jaar hebben ervaren, lees dan verder op "Waar staat je gemeente". 

 • Mantelzorgwaardering gemeente Bladel

  (17-10-2018)

  Zorgt u voor een ander die ziek is of een beperking heeft? Dan bent u waarschijnlijk mantelzorger. De gemeente Bladel wil alle mantelzorgers hartelijk bedanken voor hun waardevolle zorg en biedt u graag een mantelzorgwaardering aan.

  Op www.bladel.nl/mantelzorgwaardering leest u hier meer over.

Archief